Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Anna Ställ, den 11. dec, 2010
Hej!

Rosie vill lämna ett julklappstips!;) Det kom en ny bok under hösten av Fredrik Steen: Hundcoachen - aktivera din hund och bli en bra ledare. I den är både Rosie och matte avbildade. Boken finns bl a att köpa på Djurmagasinet.

Sedan vill vi passa på att önska en god och lugn jul!

Rosie och Anna


E-post:
Skrivet av Yvonne Flyborg, den 30. aug, 2010
Hej igen!
Vill bara visa en ny bild på Milli. Visst är hon vacker! Sommaren har varit härlig med bad och annat kul. Hälsningar från Yvonne, Bosse och Milli.


E-post:
Skrivet av Yvonne Flyborg, den 30. aug, 2010
Hej igen!
Vill bara visa en ny bild på Milli. Visst är hon vacker! Sommaren har varit härlig med bad och annat kul. Hälsningar från Yvonne, Bosse och Milli.


E-post:
Skrivet av Carin, den 27. aug, 2010
Hej Maria! Det här är ett meddelande av ett lite mindre roligt slag. Vår Ozzie, Tingvells Ebony, gör nu sina sista dagar. Hon går inte många steg innan hon måste vila, så ont har hon. Det konstaterades redan när hon var under året att armbågarna spökade och efter att hon fyllt ett år i april 2004 opererades båda armbågarna. Det blev hyfsat bra så hon har haft ett bra liv, trots kvalsterallergi med kortisonätande sedan 2006, och Rimadyl som vi satte in permanent för ca 1½ år sedan. Men nu verkar det som om det är dags, hon är fortfarande jättego och glad men kan som sagt knappt gå. Jag har haft tankar att meddela dig detta tidigare men det har runnit ut i sanden. Minns med glädje den dagen vi hämtade henne hos er i Lövåsen och resan hem med ett ylande litet knytte!
Vill du kommentera vårt beslut tar jag gärna emot synpunkter och tankar, och om du vill se bilder på Ozzie går det också bra.

/Carin i Karlskoga


E-post:
Skrivet av Anna Ställ, den 17. aug, 2010
Hej Maria!

Rosie skickar en hälsning till dig! Just nu jobbar vi båda i butiken, och arbetsdagen är snart slut. Rosie längtar efter en promenad, och det gör jag med! Jag tänkte att vi skulle ta en tur, och försöka hälsa på om det passar (men vi ringer först)!

Ha det gott!
Anna och Rosie


E-post:
Skrivet av Sonja Forsberg, den 11. aug, 2010
Hej Maria,

Vad glad jag blev när jag nu upptäckte din hemsida. Vi köpte våran Tarzan ,Tingvell´s Kour Koun, av dig i februari 2007, det bästa vi gjort. Han är den mest ljuvliga och härliga hund som finns. I tidigare meddelande du fått såg jag bild på hans bror Bruno, de är kopior av varandra. Jag återkommer och då med bilder. Varma hälsningar från Sonja, Kjell och Tarzan


E-post:
Skrivet av Linda, den 3. jul, 2010
Hej Maria!
Vad kul att ni har skaffat en hemsida!!
Har flera gånger försökt maila bilder på Nacka men det har inte gått. Så nu ska jag ta och skicka i väg bilder på honom med vanliga snigelposten i stället så du får se honom. Han är ju så fin, har växt som bara den och är en jätte trevlig hund!
MVH Linda


E-post:
Skrivet av Annika, den 26. apr, 2010
Hej Maria och Anders fin hemsida ni har och underbara bilder hälsningar Annika


E-post:
Skrivet av Karin Fernvik, den 22. apr, 2010
Hej Maria!
Jag hittade in här av en slump och måste ju "säga hej" när jag nu är här! :-) Kul att du fortfarande har labbar - mitt minne av dig o gården (förutom hästarna förstås) är just brun labbe och JR-terrier!
Lustigt är att jag precis idag för första gången träffade lilla Rosie, som bor hos fam Ställ. Underbar liten tjej :-) Jag hade inte den blekaste aning om att hon kom från dig, det såg jag här och nu på din hemsida!! :)
Ha det gott!
Kram, Karin Fernvik (tidigare Olofsson)


E-post:
Skrivet av Johanna, den 19. apr, 2010
Hej! Här har ni en bild på "Tingvell´s Junior Josh" som nu heter Dooley´s och är världens absolut bästa vovve!:D Med Vänliga Hälsningar/ Johanna


E-post:
Skrivet av Anna Ställ, den 5. apr, 2010
Hej!

Vi börjar lära känna varandra, Cosy Rosie och övriga i familjen. Vi har fått en rolig och framåt tjej! Det är många nya intryck för Cosy Rosie, och hon blir lite trött emellanåt - inte så konstigt! På bilden ses hon vila tillsammans med sin storebror, Morris. Vilket par!

(Vi kommer att fortsätta kalla flickan för Cosy Rosie, även om pojkarna föredrar att bara säga Rosie.)

Ha det gott! Vi hörs igen.

Anna


E-post:
Skrivet av Birgitte Strøm, den 24. mar, 2010
Hei Maria!
Molly trives og har det bare bra! Hun sover mye om dagen ellers er hun begynt å bli veldig rampete.


E-post:
Webbsida: hundepasser.no
Skrivet av Inga Groth, den 23. mar, 2010
Dexter frodas och gör tillvaron glädjefull. Här kommer några bilder.


E-post:
Skrivet av Inga Groth, den 23. mar, 2010
Dexter frodas och gör tillvaron glädjefull. Här kommer några bilder.


E-post:
Skrivet av Inga Groth, den 19. mar, 2010
Hej Maria! Vilket otroligt jobb Du lagt ner. Jättefin hemsida, lätt och överskådlig. Fantastiskt roligt att hitta Dexter i fotoalbumet. Han har varit hos oss i fyra dagar nu. En helt underbar hund, inte en enda gång har han kissat inne. Han går som en klocka, vaknar 02.00 varje natt och säger till att han vill ut. Min man (pensionär) är i sjunde himlen just nu. Kan man ha en trognare vän. Foton kommer.


E-post:

Senaste kommentarer

13.01 | 20:17

Hejsan! Vi är ett par som är intresserade av en brun eller svart labradorhane och undrar om ni planerar någon kull till sommaren?

...
11.01 | 09:09

Hejsan. Ja jag planerar valpar till våren .
Maila direkt på tingvellskennel@gmail.com om ni fortfarande är intresserade.

...
06.01 | 16:47

Hej!
Vi är en familj som vill köpa en labradortik, så vi undrar om ni planerar en ny kull under 2019.

Mvh
Annelie

...
01.11 | 17:50

Maila mig direkt

...